Team Finland jälleen mukana Slushissa

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Team Finland on viime vuoden tavoin mukana Slushissa kumppanina ja omalla messuosastollaan, jolla asiantuntijat esittelevät verkoston tarjoamia kansainvälistymispalveluita sekä investointimahdollisuuksia Suomessa. Mukana osastolla ovat Finnfund, Finnpartnership, Finnvera, Finpro (Export Finland, Invest in Finland, Enterprise Europe Network), Patentti- ja rekisterihallitus, Suomalais-Venäläinen kauppakamari, Tekes, Teollisuussijoitus ja ulkoministeriö.

Helsingin Messukeskuksessa 11.–12. marraskuuta järjestettävä Slush on vuosittainen, kaksipäiväinen teknologia- ja kasvutapahtuma, joka tuo Helsinkiin Euroopan ja Aasian kasvuyrityskentän sekä kansainväliset sijoittajat, suuryritykset ja kansainvälistä mediaa. Voittoa tavoittelemattoman tapahtuman järjestää yrittäjistä, sijoittajista, opiskelijoista ja tapahtumajärjestäjistä koostuva yhteisö. Viime vuonna Slushiin osallistui 14 000 kävijää ja 3 500 yritystä. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan 15 000 kävijää.

Team Finland kokoaa yhteen kaikki valtiorahoitteiset palvelut ja organisaatiot, jotka tukevat suomalaisyritysten kansainvälistymistä sekä investointien houkuttelemista Suomeen. Verkosto tarjoaa yrityksille muun muassa tietoa eri markkinoiden mahdollisuuksista, neuvontaa kansainvälistymisen eri vaiheisiin, rahoitusta sekä tukea verkostojen, yhteiskuntasuhteiden ja näkyvyyden luomiseen.

Team Finlandin messuosasto sijaitsee Messukeskuksen hallissa 6-7.

Tutustu Team Finlandiin ja sen palveluihin tarkemmin osoitteessa: http://team.finland.fi/etusivu ja Slushiin osoitteessa www.slush.org