Team Finland Slushin kumppaniksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Team Finland ja maailman johtavien kasvuyritys- ja teknologiatapahtumien joukkoon noussut Slush tiivistävät yhteistyötä. Team Finland tukee tämän vuoden tapahtuman merkittävää kasvua ja osallistuu järjestelykustannuksiin 610 000 eurolla. Slush on yksi Team Finlandin kärkihankkeista. Tavoitteena on vauhdittaa sijoituksia suomalaisyrityksiin sekä nostaa Suomi kasvuyritysten kiinnostavimmaksi sijaintipaikaksi maailmassa.

Team Finland esittelee Slushissa yrityksille tarjoamiaan kansainvälistymispalveluja ja investointimahdollisuuksia Suomeen omalla osastollaan. Mukana osastolla ovat Finnvera, Finpro, Patentti- ja rekisterihallitus, Tekes, Teollisuussijoitus, työ- ja elinkeinoministeriö ja ulkoasiainministeriö.

Teollisuussijoituksen johtajan Henri Grundsténin mukaan Slush on kasvanut ilmiömäiseksi startup- ja kasvuyritystapahtumaksi, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty. 

”Slush houkuttelee Helsinkiin ennätysmäärän kansainvälisiä pääomasijoittajia, jotka etsivät jatkuvasti uusia sijoituskohteita. Slush tarjoaa heille loistavan kattauksen kiinnostavimpia startup- ja kasvuyrityksiä Suomesta ja eri puolilta maailmaa. Enää ei tarvitse matkustaa Piilaaksoon tavatakseen maailman johtavia pääomasijoittajia, kun Slush tuo heidät tänne!” 

Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.11. järjestettävä Slush on vuosittainen kaksipäiväinen teknologia- ja kasvutapahtuma, joka tuo Helsinkiin Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän kasvuyrityskentän sekä kansainväliset sijoittajat, suuryritykset ja kansainvälistä mediaa. Tapahtuman järjestää Startup-säätiön omistama Startup Sauna Oy. Slushiin odotetaan tänä vuonna 10 000 kävijää. Viime vuonna kävijöitä oli 68 maasta 7 000. Paikalla oli 1 200 kasvuyritystä ja 118 kansainvälistä sijoitusrahastoa. Median edustajia oli 350.

Team Finland kokoaa yhteen kaikki valtiorahoitteiset palvelut ja organisaatiot, jotka tukevat yritysten kansainvälistymistä ja kasvua. Verkosto tarjoaa muun muassa tietoa eri markkinoiden mahdollisuuksista, neuvontaa kansainvälistymisen eri vaiheisiin, rahoitusta sekä tukea verkostojen, yhteiskuntasuhteiden ja näkyvyyden luomiseen.

Team Finlandin osasto sijaitsee hallissa 4.

 

Lisätiedot: 

Mari-Kaisa Brander, Team Finlandin viestintäpäällikkö,
Valtioneuvoston kanslia,
Puh. 040 131 3388, mari-kaisa.brander (at) vnk.fi 

Henri Grundstén, johtaja, Suomen Teollisuussijoitus Oy,
Puh. +358 50 431 0840, henri.grundsten (at) industryinvestment.com
 

 

Suomen Teollisuussijoitus Oy kuuluu Team Finland -verkostoon. Teollisuussijoitus tekee pääomasijoituksia suomalaisiin yrityksiin niiden kasvu- ja kansainvälistymisvaiheissa. Teollisuussijoitus houkuttelee Suomeen kansainvälistä pääomaa sijoittamalla kansainvälisiin pääomasijoitusrahastoihin sekä sijoittamalla suomalaisiin yrityksiin yhdessä kansainvälisten sijoittajien kanssa. Teollisuussijoitus on kansainvälisille sijoittajille paikallinen kumppani Suomessa.