Team Finland yhdistää kansainvälisiä sijoittajia ja suomalaisia kasvuyrityksiä Slushissa

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Helsingissä marraskuussa järjestettävä Euroopan suurin kasvuyritys- ja sijoittajatapahtuma Slush tuo huipputason kansainvälisiä pääomasijoittajia tutustumaan Suomen ja lähialueiden kasvuyrityksiin. Team Finland on yhteistyökumppanina Slushissa, ja tapahtuman toteutukseen osallistuvat Teollisuussijoitus, Tekes, Finnvera ja Invest in Finland. Samalla kansainvälinen sijoittajatapahtuma Enterprise Finland Venture Forum toteutuu tänä vuonna osana Slushia.

Slush on tarkoitettu niin startup-yrityksille kuin asemansa vakiinnuttaneille kasvuyrityksille. Kaapelitehtaalle saapuvat 13.—14.11.2013 maailman johtavat pääomasijoittajat, joista suurimmat ovat etsimässä kymmenien miljoonien eurojen sijoituskohteita. Paikalla ovat myös aktiiviset enkelisijoittajat ja kokeneet sarjayrittäjät. Tehokkaan matchmakingin avulla Slush linkittää yritykset potentiaalisimpien rahoittajien kanssa. Slushin aikana tullaan näkemään noin 100 yritysesitystä ja 3000 kasvuyritysten ja sijoittajien välistä tapaamista.

Team Finland edistää yritysten kansainvälistymistä ja Suomeen suuntautuvia ulkomaalaisia investointeja. Slush on yksi Team Finlandin kärkihankkeita. Tavoitteena on vauhdittaa sijoituksia suomalaisyrityksiin sekä nostaa Suomi kasvuyritysten kiinnostavimmaksi sijaintipaikaksi maailmassa. Slushiin odotetaan yli tuhatta yritystä Pohjois-Euroopasta, Venäjältä ja muualta maailmasta. Esillä ovat tietotekniikan ohella entistä monipuolisemmin osaamisintensiiviset alat kuten cleantech ja life sciences.

Vuonna 2012 Slush toi saman katon alle 3 500 kävijää yli 30 maasta. Paikalla oli 600 kasvuyritystä ja 300 kansainvälistä riskirahoittajaa, joiden sijoitusvarallisuus oli yli 30 miljardia. Median edustajia oli 150. Tänä vuonna Slush tähtää 5000 kävijään.

Lisätietoja:

Henri Grundstén, Teollisuussijoitus, puh: +358 50 431 0840, henri.grundsten@teollisuussijoitus.fi

Juhana Nurmio, Slush, juhana.nurmio@slush.fi

www.teollisuussijoitus.fi

www.slush.fi

www.team.finland.fi