Teollisuussijoitukselta 5,75 miljoonan euron pääomalaina Panostajalle

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomen Teollisuussijoitus Oy on merkinnyt 5,75 miljoonalla eurolla Panostaja Oyj:n pääomalainaa. Pääomalaina voidaan myöhemmin vaihtaa yhtiön osakkeiksi. Panostaja on suomalainen yrittäjyyteen perustuva monialakonserni, joka luo yritysostoin ja kehitystyöllä elinvoimaisia pk-yrityksiä ja yrityskokonaisuuksia.

”Teollisuussijoituksen ja Panostajan toiminta-ajatukset ovat hyvin yhteneväiset, sillä molempien ydintoimintana on suomalaisen yritystoiminnan edistäminen. Teollisuussijoituksen mukaantulo on strategisesti arvokas asia, ja vahvistuvat resurssit antavat Panostajalle mahdollisuuden panostaa entistä enemmän kasvuun. Uskon, että tämä kumppanuus synnyttää suomalaisia menestystarinoita ja sitä kautta omistaja-arvoa”, kertoo Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsama.

Panostaja kehittää tällä hetkellä 13 suomalaista yritystä panostamalla yrityksen johtoon, sekä liiketoiminnalliseen ja strategiseen osaamiseen. Panostaja on yrityksessä mukana 5-10 vuoden ajan, jonka jälkeen yritys jatkaa toimintaansa itsenäisenä. Yhtiö toimii pk-yrityssektorin perinteisillä toimialoilla, kuten teknologia-, rakennus- ja turvallisuussektoreilla.

”Sijoittamalla Panostajaan osallistumme suomalaisen yritystoiminnan edistämiseen ja kehittämiseen monella toimialalla samanaikaisesti. Luotamme Panostajan kykyyn luoda jatkossakin menestyviä yrityskokonaisuuksia osallistumalla aktiivisesti yhtiöiden kehitystyöhön”, kommentoi Heikki Vesterinen Teollisuussijoituksesta.

Panostajan päätoimipaikka on Tampereella, ja se työllistää noin 1000 henkilöä Suomessa.

Lisätietoja:

Heikki Vesterinen, sijoitusjohtaja, Teollisuussijoitus, puh: 040 508 8558, e-mail: heikki.vesterinen(a)teollisuussijoitus.fi

Juha Sarsama, toimitusjohtaja, Panostaja Oyj, puh: 040 774 2099, e-mail: juha.sarsama(a)panostaja.fi