Teollisuussijoituksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jan Sasse

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Jan Sasse on toiminut vuodesta 2015 Teollisuussijoituksen Kasvusijoitukset-tiimin vetäjänä ja vastannut suorista sijoituksista kasvuyhtiöihin. Hänellä on pitkä kansainvälinen kokemus sijoittamisen ja konsultoinnin johtotehtävistä mm. Accenturella, Norvestialla sekä Satama Interactivella. Janilla on myös kokemusta hallitustyöskentelystä kansainvälistyvistä kasvuyhtiöistä sekä terveydenhuoltotoimialalta mm. Coronaria Hoitoketjusta, Stella Kotipalveluista, Idean Enterprisesista sekä Yellow Film & TV:stä. Jan Sasse on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta.

”Yhtiön hallitus on tyytyväinen voidessaan nimittää vahvaa ja monipuolista liike-elämän kokemusta omaavan Jan Sassen yhtiön seuraavaksi toimitusjohtajaksi. Janilla on erittäin laaja kansainvälinen kokemus niin pääomasijoittamisesta kuin vaativista yritysjärjestelyhankkeista”, sanoo Teollisuussijoituksen hallituksen puheenjohtaja Esa Lager. ”Martin Backman on toiminut Teollisuussijoituksen toimitusjohtajana vuodesta 2014. Hän on toimitusjohtajakautenaan kehittänyt yhtiötä aktiivisella otteella ja toiminta on ollut myös hyvin tuloksellista. Jan Sasse on erinomainen henkilö jatkamaan ja kehittämään edelleen Teollisuussijoituksen menestyksekästä toimintaa.”

”Otan innolla vastaan Teollisuussijoituksen toimitusjohtajan tehtävän. Yhtiöllä on Suomessa keskeinen rooli kasvuhaluisten ja -kykyisten yritysten markkinaehtoisessa rahoittamisessa ja yritysten kansainvälistymisen edesauttamisessa. Teollisuussijoituksen ammattitaitoisen henkilöstön kanssa on hyvä jatkaa sitä erinomaista kehityspolkua, jolla jo olemme. Pyrimme jatkossakin tekemään hyvää työtä suomalaisen yritystoiminnan rahoittajana ja pääomasijoitusmarkkinan aktiivisena toimijana”, sanoo Jan Sasse.


Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Esa Lager, puh: + 358 40 5065929
Tuleva toimitusjohtaja Jan Sasse, puh: +358 40 861 9151


Suomen Teollisuussijoitus Oy
on pääomasijoitusyhtiö, joka vauhdittaa yritysten menestystarinoita rahastosijoittamisen ja suorien sijoitusten kautta. Tarjoamme lupaavimmille kasvuyrityksille liiketoimintaosaamista ja kansainvälisiä verkostoja yrityksen kasvustrategian toteuttamiseksi. www.teollisuussijoitus.fi ja @TesiFII