Teollisuussijoitus ja Innofinance sijoittivat 200 000 euroa mobiilimarkkinointia tarjoavaan Max Rumpukseen

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomen Teollisuussijoitus Oy ja Innofinance Oy ovat sijoittaneet 200 000 euroa mobiilimarkkinoinnin kokonaispalvelua tarjoavaan Max Rumpus Oy:öön. Avaimet käteen -palvelulla asiakkaan markkinointimateriaali nivotaan matkapuhelinmaailmaan.

Palvelua tarvitsevat etenkin brändinomistajat sekä mainostoimistot, tuotantoyhtiöt, mediatalot ja mobiilisisällön tuottajat. Max Rumpuksen asiakkaita ovat mm. Samsung, Valio, Nelonen ja Suomen Messut.

– Nyt saadulla pääomalla kehitämme myyntiä, laajennamme lisäpalveluvalikoimaa ja rakennamme kumppaniverkostoa, kertoo Max Rumpuksen toimitusjohtaja Tero Kalsta:

– Kilpailuetumme perustuu mobiilimedian tuntemukseen ja kehittämäämme softaan, jolla teemme puhelimiin mainoksia tehokkaammin kuin kukaan kilpailijoista. Olennaista on ymmärtää, mikä on asiakkaan tavoite ja markkinointistrategia. Kerromme asiakkaillemme, kuinka he tavoittavat kohderyhmänsä ja mitkä ovat myyntitavoitteiden mukaiset kontaktihinnat. Lisäksi hoidamme raportoinnin ammattimaisesti.

– Yhtiöllä on kiinnostava kokonaispalvelumalli, merkittäviä asiakkuuksia sekä ainutlaatuista osaamista mobiilimarkkinoinnista Suomen markkinoilla, perustelee Teollisuussijoituksen sijoituspäällikkö Antti Kummu.

Kokonaispalvelun lisäksi Max Rumpus on myynyt Maxdox- ohjelmistolisenssejään mm. Iso-Britanniaan, Kiinaan, Kanadaan ja Argentiinaan. Pc- ja Mac-pohjaisen julkaisuohjelmiston avulla markkinoinnin graafiset ammattilaiset voivat tuottaa näyttäviä ja lähes kaikissa mobiililaitteissa toimivia mainoksia. Helppokäyttöinen järjestelmä ei vaadi teknistä erikoisosaamista, vaan työskentely sujuu nopeasti ja edullisesti.

Helsinkiläinen Max Rumpus on perustettu vuonna 2001 ja sillä on kahdeksan työntekijää.

Teollisuussijoitus on Suomen johtava siemenrahoittaja. Sen siemenrahastoon varatuista 50 miljoonasta eurosta on tehty sijoituksia jo yli 70:een alkuvaiheen kasvuyritykseen. Teollisuussijoituksen ensisijoitus kohdeyritykseen vaihtelee 50 000 euron ja miljoonan euron välillä. Vuonna 2004 perustetussa siemenrahoitusohjelmassa Teollisuussijoitus sijoittaa suomalaisiin alkuvaiheen kasvuyrityksiin yhdessä kokeneiden yrittäjien ja pääomasijoitusrahastojen kanssa. Pääomia yritykset tarvitsevat erityisesti tuotekehityksen loppuunsaattamiseen, markkinoille pääsyyn ja jakelukanavien rakentamiseen. Teollisuussijoituksen pääomasijoitukset ovat toimialarajattomia ja jakautuvat laajasti eri puolelle Suomea.


Innofinance Oy
on yksityinen pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa suomalaisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Tampereella. Viiden rahastonsa kautta Innofinancella on sijoituksia yli 60 yrityksessä.

Suomen Teollisuussijoitus Oy on valtion pääomasijoitusyhtiö. Vuonna 1995 perustettu yhtiö sijoittaa valtion omaisuuden myynnistä kertyneitä varoja suomalaisen yritystoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen. Yhtiön sijoitusten ja sijoitussitoumusten kokonaismäärä on noin 350 miljoonaa euroa.


Lisätietoja:

toimitusjohtaja Tero Kalsta, Max Rumpus Oy
matkapuh. 050 550 0499, tero@maxdox.com

sijoitusjohtaja Turkka Oksanen, Innofinance Oy
matkapuh. 0400 652 228, turkka.oksanen@innofinance.fi
www.innofinance.fi

sijoituspäällikkö Antti Kummu, Suomen Teollisuussijoitus Oy
matkapuh. 050 432 4486, antti.kummu@teollisuussijoitus.fi
www.teollisuussijoitus.fi

Teollisuussijoituksen siemenrahoitusohjelman kohdeyritykset