Tesi rekrytoi: Sijoituspäällikön ja vanhemman data-analyytikon paikat avoinna!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Oletko kiinnostunut Suomen pk-sektorin ja pääomasijoitusmarkkinoiden nykytilasta ja haluat vauhdittaa Suomen talouskasvua? Haemme tiimeihimme vakituisiin työsuhteisiin sekä sijoituspäällikköä että vanhempaa data-analyytikkoa.

Sijoituspäällikkö (kasvu- ja teolliset sijoitukset-tiimi)

Tiimissämme sijoituspäällikkönä hoidat suoria pääomasijoituskohteita painottuen kasvaviin ja kansainvälistyviin, myöhäisemmän kasvuvaiheen ja buyout-vaiheen yhtiöihin sekä keskityt kohdeyritysten markkinan seurantaan, hankevirran proaktiiviseen rakentamiseen ja sijoitusten valmisteluun. Tämä tarkoittaa uusien sijoituskohteiden tunnistamista, arviointia ja sijoitusehdoista neuvottelua.

Tehtävääsi kuuluu olennaisesti myös sijoituskohteen hallinnointi ja osallistuminen kohdeyhtiön liiketoiminnan kehittämiseen esim. hallitustyössä. Teet sujuvaa yhteistyötä kanssasijoittajien kanssa ennen sijoitusta, arvonluontikaudella, ja sijoituksen jälkeen.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, DI, OTM tai vastaava) ja työkokemusta yritysjärjestelyistä teollisuudessa tai palvelualoilla, pääomasijoituksista tai liikkeenjohdon konsultoinnista. Useamman vuoden työskentely operatiivisissa tehtävissä tuo sinulle tarvittavaa näkemystä ja varmuutta. Onnistut tehtävässä, jos sinulla on hyvät projektinjohtotaidot sekä laaja verkosto eri sidosryhmissä ja potentiaalisissa kohdeyrityksissä.

Lue tarkemmin rekrytoinnin hoitavan tahon (S&S Consulting) ilmoituksesta ja hae 20.10. mennessä:

Sijoituspäällikkö / Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy)

Vanhempi data-analyytikko (kehitystiimi)

Roolissa tuet Tesin muutosta kohti datapohjaista organisaatiota käyttäen uusimpia työkaluja, kuten Alteryx ja Tableau Software. Lisäksi vedät strategisen kehityksen projektejamme osana tutkimus- ja kehitystiimiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä sijoitustiimiemme kanssa erityisesti kvantitatiivisen tiedon hyödyntämisen sekä taloudellisten ja tilastollisten mallinnusten näkökulmasta.

Toivomme sinulta

  • 2 – 5 vuoden relevanttia työkokemusta data-analytiikan parista
  • Analyyttistä ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa sekä oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Kykyä johtaa projekteja itsenäisesti
  • Jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista (esim. Python ja R-ohjelmointikielet)
  • Aiempaa kokemusta ETL- ja datan visualisointityökaluista (Alteryx ja Tableau tai vastaavat työkalut)
  • Kiinnostusta Suomen talouselämää ja pääomasijoitusmarkkinoita kohtaan
  • Sujuvia, sekä kirjallisia että suullisia, viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. kansantaloustieteestä, kauppatieteistä, matematiikasta, tilastotieteestä tai fysiikasta

Lue tarkemmin rekrytoinnin hoitavan tahon (PointerSearch) ilmoituksesta ja hae 21.10. mennessä:

Senior Data Analyst / Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy)

Miksi Tesi

Toimimme Suomen talouden kasvun vauhdittajana. Merkityksellisyyttä työhösi tuo sijoitustoimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus: kohdeyrityksissämme luodaan kasvua ja työpaikkoja sekä ratkotaan kestävän kehityksen haasteita.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Työyhteisönä tarjoamme sinulle kannustavan työkulttuurin sekä osaavat kollegat. Työsi haastaa sinut kehittymään asiantuntijana edelleen. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja toimimme moderneissa tiloissa Helsingin Ruoholahdessa.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,3 miljardia euroa. Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa – www.tesi.fi | dtg.tesi.fi | @TesiFII