Tesin ESG-käsikirjan julkaisutilaisuus to 21.9. klo 13.00–13.30

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Uutta, kaikille pääomasijoittajille ja yrityksille vapaaseen käyttöön tarkoitettua ESG-käsikirjaa ja sen käyttömahdollisuuksia esitellään online-infotilaisuudessa torstaina 21.9. klo 13.00–13.30.

Mistä kestävyystyössä kannattaisi aloittaa, miten määritellään juuri minun yritykselleni tai kohdeyritykselleni olennaiset kestävyysasiat ja millä käytännön keinoilla voin edistää ESG-teemoja?

Nappaa iltapäiväkahvi mukaan ja tule kuulolle, kun seniorianalyytikkomme Selja Ryöppy ja johtaja Heli Kerminen kertovat käsikirjasta ja sen käyttömahdollisuuksista. Tilaisuudessa esitellään myös aiemmin keväällä julkaistut, vapaasti ladattavissa olevat SG-matriisi ja hiilineutraalisuusmateriaali.

Tilaisuus pidetään Zoomissa.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lämpimästi tervetuloa!

Kysymykset & lisätiedot tapahtumasta:  

Saara Vettenranta, viestintäpäällikkö
saara.vettenranta@tesi.fi
040 723 3516

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter | LinkedIn | Uutiskirje