Tesin joulutervehdys

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

 

Kiitos kuluneesta vuodesta, onpa ollut huikeaa! Vuonna 2016 olemme tehneet n. 25 miljoonalla eurolla uusia ensisijoituksia, n. 25 miljoonalla eurolla jatkosijoituksia ja n. 80 miljoonalla eurolla sijoituksia rahastoihin. Eikä vuosi ole vielä edes ohi. Yhdessä tekemisessä on voimaa!

Olemme jouluisin muistaneet hyvää tekeviä tahoja ja tänä jouluna lahjoituksemme kohdistuu Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon www.punainenristi.fi. Lahjoitusten avulla Punainen Risti auttaa sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa, että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita.

Tesin uusi vuosi 2017 alkaa vauhdikkaasti. Muutamme 2.1.2017 Ruoholahteen, siniseen Team Finland -taloon. Tammikuusta alkaen löydät meidät osoitteesta Porkkalankatu 1, Helsinki.

Tapaamisiin Ruoholahdessa!

Tesiläiset


Suomen Teollisuussijoitus Oy
(Tesi) on pääomasijoitusyhtiö, joka vauhdittaa yritysten menestystarinoita rahastosijoittamisen ja suorien sijoitusten kautta. Toimimme aktiivisena vähemmistöomistajana, jolla on liiketoimintaosaamista ja kansainvälisiä verkostoja yrityksen kasvustrategian toteuttamiseksi. Hallinnoitavien varojen kokonaismäärä on 1 miljardi euroa ja kohdeyritysten lukumäärä yhteensä 660. https://tesi.fi | @TesiFII