Tesin Yhtiökokous: Jacob af Forselles Tesin hallituksen puheenjohtajaksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tesin (Suomen Teollisuussijoitus) hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Jacob af Forselles ja uudeksi jäseneksi Timo Leino.

Tesin hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Riku Huttunen sekä hallituksen jäseninä Mia Folkesson, Anniina Heinonen, Minna Helppi ja Pauli Kariniemi. Valinnat teki Tesin yhtiökokous 22.3.2022.

Yhtiökokous vahvisti konsernin ja emoyhtiön tilinpäätökset ajalta 1.1.–31.12.2021 ja myönsi vastuuvapauden yhtiön hallitukselle ja toimitusjohtajalle sekä hyväksyi hallituksen esityksen emoyhtiön tuloksen käyttämisestä.

Varsinaiseksi tilintarkastajaksi valittiin KHT-yhteisö KPMG Oy Ab päävastuullisena tilintarkastajana KHT Juha-Pekka Mylén.

 

Lisätietoja:

Susanna Aaltonen, viestintäjohtaja, +358 593 4221, susanna.aaltonen@tesi.fi

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII