ThermiSol keskittää Suomeen

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomen suurin muovieristeiden valmistaja ThermiSol Oy on myynyt Ruotsissa ja Tanskassa toimivat tytäryhtiönsä norjalaiselle Bewi-konsernille. Kaupan myötä ThermiSol keskittyy muovieriste- ja elementtiliiketoimintaan Suomessa.

– Oli helppo päätös myydä Skandinavian yhtiöt ostajalle, joka halusi omistukseensa molemmat yhtiöt ja niiden henkilöstön, toteaa ThermiSol Oy:n toimitusjohtaja Urpo J. Salminen.

– Kauppa antaa meille mahdollisuuden keskittää kehitystoimenpiteet ja investoinnit Suomeen, jossa muovieristeet tarjoavat meille lähivuosina nopeasti kehittyvän ja kasvavan markkinan.

ThermiSol Oy on vuonna 1962 perustettu EPS:n (expanded polystyrene) ja XPS:n (extruded polystyrene) valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Vuodesta 2009 alkaen ThermiSolin tuotevalikoimaan ovat kuuluneet myös Platina- ja Titan-eristeet. ThermiSolin toimiva johto omistaa yhtiön enemmistön.

ThermiSol tarjoaa asiantuntijuutta kaikissa rakennuseristämiseen liittyvissä asioissa. Omistajat ovat tyytyväisiä EU:n tavoitteeseen siirtyä passiivienergiarakentamiseen vuoteen 2020 mennessä.

ThermiSol-eristeitä valmistetaan neljällä paikkakunnalla: Sastamalassa, jossa on myös yrityksen pääkonttori sekä Nurmijärvellä, Vimpelissä ja Rovaniemellä. Sastamalassa sijaitsee EPS-elementtitehdas ja Vimpelissä XPS-eristetehdas. Vuonna 2011 ThermiSol Oy:n liikevaihto Suomessa oli 38 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin 99.

ThermiSol Oy juhlii 50-vuotista toimintaansa omalla osastollaan työn merkeissä tiistaina 9.10. alkavilla Finnbuild 2012 -messuilla Helsingin messukeskuksessa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Urpo J. Salminen 0500 671 867
Varatoimitusjohtaja Veli Ollila 050 305 5075

Kuvamateriaalia osoitteesta: http://www.mklab.fi/pub/kuvapankki/thermisol/

www.thermisol.fi