Thirdpresence kiihdyttää tekoälyyn perustuvan videomainosteknologian kasvua

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Thirdpresencen tekoäly käsittelee keskimäärin 5 miljardia videomainostapahtumaa päivittäin. Ohjelmallisen videomainonnan ratkaisu on kehitetty eritoten brändimainostajien tarpeita silmälläpitäen. Thirdpresencen ratkaisu seuloo millisekunneissa miljoonista Applen App Storessa ja Google Play:ssä julkaistuista sovelluksista mainostajaa kiinnostavat mainosnäytöt.

“Thirdpresencen tekoäly on varta vasten suunniteltu parantamaan ohjelmallisen brändimainonnan tuloksellisuutta mobiilisovelluksissa”, kertoo Thirdpresencen toimitusjohtaja, Valtteri Pukander. “Panostamme eritoten mainosnäyttöjen laatuun sekä turvalliseen brändiympäristöön.”

Thirdpresence oli niiden sadan ensimmäisen yrityksen joukossa, ml. Facebook, Google ja Yahoo, joille myönnettiin kansainvälinen Trustworthy Accountability Groupin (TAG) sertifiointi. TAG:n päämäärä on päästä eroon digitaalisen mainonnan arvoketjussa tapahtuvasta mainoshuijauksesta. Videomainonnan laatua mittaava MOAT antaa Thirdpresencen toimittamille mainosnäytöille poikkeuksellisen korkean 96% arvotuksen, mobiilimainonnan keskiarvon ollessa noin 50%.

“Seurattuamme Thirdpresenceä jo jonkin aikaa olemme täysin vakuuttuneita yrityksen kehittämän uniikin mainosteknologian kaupallisista mahdollisuuksista. Liitymme innolla mukaan rakentamaan Thirdpresence:stä globaalia kasvuyritystä”, sanoo Inventuren toimitusjohtaja Sami Lampinen.

Tesi on ollut Thirdpresencessa sijoittajana usean vuoden ajan. ”Mobiili videomainosmarkkina on muuttunut näiden vuosien aikana todella paljon, kuten myös Thirdpresencen kasvu- ja kansainvälistymisstrategia”, sanoo Tesin sijoitusjohtaja Keith Bonnici. ”Vahva panostus omaan tekoälyosaamiseen on tuonut Thirdpresencelle selvän kilpailuedun. Sijoitus mahdollistaa entistä suuremmat investoinnit tuotekehitykseen ja uusien algoritmiosaajien palkkaamisen Suomen tuotekehitysyksikköön.”

Yrityksen liikevaihdosta noin 95% tulee ulkomailta, päämarkkina-alueet ovat Yhdysvallat ja Eurooppa. Tekoälyyn perustuva videomainonta on siivittänyt yrityksen liikevaihdon yli 100% kasvuun vuonna 2017. Thirdpresencellä on toimistot Helsingissä, New Yorkissa ja Lontoossa, ja se on kerännyt tähän mennessä yhteensä yli 5 miljoonaa euroa rahoitusta.

 

Lisätietoja:

Valtteri Pukander, toimitusjohtaja, Thirdpresence
+358 40 590 1889
valtteri.pukander@thirdpresence.com

Keith Bonnici, sijoitusjohtaja, Tesi
+358 40 1799584
keith.bonnici@tesi.fi

 

Thirdpresence on johtava tekoälyä ohjelmallisessa videomainonnassa hyödyntävä yritys. Thirdpresencen avulla brändimainostajat tavoittavat turvallisesti ja tehokkaasti kohdeyryhmät mobiilisovelluksissa. Thirdpresence on yksi ensimmäisestä sadasta TAG-sertifioinnin saaneesta yrityksestä maailmassa. Lisätietoja www.thirdpresence.com

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on pääomasijoitusyhtiö, joka tekee kannattavaa ja vastuullista sijoitustoimintaa ja luo arvoa päivästä yksi. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat yli miljardi euroa ja sijoituskohteenamme on suoraan ja rahastojen kautta yli 700 yritystä. Autamme Suomea yhteiskuntana seuraavalle yrittäjyyden, kasvun ja kansainvälistymisen tasolle. Seuraa menestystarinoita www.tesi.fi ja @TesiFII.