TILT Biotherapeutics varmistanut 10 miljoonan euron rahoituksen syöpälääkkeiden kehitykseen

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomalainen bioteknologiayhtiö TILT Biotherapeutics (TILT) on julkistanut tehneensä rahoituskierroksen ensimmäisen sulkemisen kymmenen miljoonan euron koossa. Yhtiö kehittää immunoterapiahoitoja syöpäsairauksiin.

Kierrosta johti Lifeline Ventures, Tesin (Suomen Teollisuussijoitus Oy) tehdessä ensisijoituksensa yhtiöön. Yhtiö käyttää kerätyn rahoituksen lääkekehitysohjelmiensa edistämiseen Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

TILT on yksi lupaavimmista suomalaisista bioteknologiayhtiöistä. Olemme iloisia voidessamme sijoituksellamme tukea yhtiön innovatiivisia hoitomuotoja syöville, joissa vaihtoehdot ovat vielä rajalliset. Vaikka syöpien hoitomuodot ovat kehittyneet valtavasti viime vuosikymmenen aikana, varaa kehitykselle on vielä paljon,” sanoo Miia Kaye, sijoitusmanageri Tesillä.

 

Lue lisää:

 

Lisätietoja:

Miia Kaye, sijoituspäällikkö, venture capital -sijoitukset
miia.kaye@tesi.fi
+358 50 388 3005

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII