Top-Sport Oy suomalaisen perheyrityksen omistukseen

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomalainen perheyritys The Orange Company Oy on ostanut urheilu- ja vapaa-ajantuotteita myyvän erikoisliikeketju Top-Sport Oy:n osakekannan.

Myyjänä yrityskaupassa on Top-Sport Oy:n emoyhtiö Top-Sport Suomi Oy, jonka omistajia ovat mm. Promotion Equity I -rahastot, Suomen Teollisuussijoitus Oy sekä henkilöomistajat.

”Perheyrityksemme tavoitteena on edistää suomalaisten hyvinvointia eri tavoin. Urheilukauppa tukee omalta osaltaan tätä tavoitetta erinomaisesti – meille on tärkeää, että Suomi liikkuu ja voi hyvin”, The Orange Company Oy:n hallituksen jäsen Jarmo Hyökyvaara sanoo.

”Top-Sport tarjoaa meille erinomaisen alustan rakentaa vahva haastaja suomalaiseen urheiluvälinekauppaan. Tekemämme lisäpanostukset mahdollistavat Top-Sportin liiketoiminnan kasvattamisen ja edelleen kehittämisen”, Hyökyvaara jatkaa.

The Orange Company on vastuullista omistajuutta edustava suomalainen perheyhtiö, joka on perustettu 1996. The Orange Company toimii emoyhtiönä suomalaisille liiketoimintaa harjoittaville yhtiöille, ja tuottaa konserniyhtiöilleen myös erilaisia konsernipalveluita. Tunnetuin The Orange Companyn tytäryhtiöistä on hyvinvointia tukevia maksuratkaisuja tarjoava Smartum Oy.

Top-Sport Oy on vuonna 1975 perustettu suomalainen urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita myyvä erikoisliike-ketju. Ketjun 19 myymälää tarjoavat vaatteita, kenkiä, asusteita ja välineitä niin urheiluharrastuksiin kuin muodikkaaseen katupukeutumiseen ja vapaa-aikaan. Ketjun valikoimassa on sekä kansainvälisiä huippumerkkejä että tarkkaan kohdennettuja omia merkkejä. Kuluvan tilikauden liikevaihto on n. 27 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää 220 henkilöä.

Lisätietoja:

Jarmo Hyökyvaara, hallituksen jäsen, The Orange Company Oy, p. 0400 422 387

Juuso Puolanne, sijoitusjohtaja, Teollisuussijoitus,  p. 050 570 0235