Tule meille viestinnän asiantuntijaksi!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Viestinnän asiantuntijamme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme viestintätiimimme vahvistukseksi monipuolista viestinnän osaajaa, jonka vahvuutena ovat erityisesti digitaalinen ja visuaalinen viestintä. Jos olet tiimipelaaja ja yhteiskunnallisesti merkittävä toiminta, talous, uudistaminen, kestävyys ja kasvuyritykset kiinnostavat sinua, meillä on auki juuri sinun unelmapaikkasi!

Viestinnän asiantuntija

Työsi painottuu erityisesti digitaaliseen ja visuaaliseen viestintään. Sosiaalisen median kanavat ovat sinulle jo tuttuja, ja olet kiinnostunut viestinnän vaikuttavuudesta ja sen mittaamisesta. Pääset osallistumaan laajasti viestinnän toteutukseen, kehittämiseen ja suunnitteluun yhdessä viestintätiimin kanssa kiinnostuksesi ja tilanteen mukaan. Lähiesihenkilösi on viestintäjohtaja.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset
  • Some- ja digitaalisen viestinnän ja analytiikan osaamista
  • Kuvankäsittely-, videotuotanto- ja taitto-osaamista
  • Visuaalista silmää, sujuvaa kynää, ketterää otetta, viestinnällistä pelisilmää
  • Kokonaisuuksien hahmottamisen taitoa ja olennaisen erottamista
  • Halua kehittää ja kehittyä, sparrailukykyä
  • Oma-aloitteisuutta, itsenäistä otetta, yhteistyötaitoja ja joustavuutta
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista

Tarjoamme yhtä köyttä vetävän iloisen tiimin työsi tueksi. Sen lisäksi meillä pääsee tutustumaan perin pohjin suomalaiseen pääomasijoitusmarkkinaan ja startup- ja kasvuyrityskenttään. Meillä saa kasvaa – kannustamme jatkuvaan kehittymiseen ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä myös vastuullisuusviestinnän osaajana. Uskomme monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana.

Tesiläisten mukaan meillä pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä, tekeminen on pitkäjänteistä, vaikuttavaa ja merkityksellistä, työ mahdollistaa tasapainoisen elämän, hybridityö toimii mainiosti ja ihmisten osaaminen, rentous ja huumori houkuttelevat.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa, ja meitä tesiläisiä on noin 50.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 28.4.2023. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus, sekä liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Käymme läpi hakemuksia ja sovimme haastatteluita myös hakuajan aikana.

Jätä hakemus

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää viestintäjohtaja Susanna Aaltoselta, 040 593 4221.

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi Twitter LinkedIn Uutiskirje