Useita nimityksiä Tesissä

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

KTM Gösta Holmqvist (61) on nimitetty vakituisesti Tesin talousjohtajaksi 01.01.2021 alkaen. Hänestä tulee yhtiön johtoryhmän jäsen ja hän raportoi toimitusjohtaja Jan Sasselle. Hän on työskennellyt aiemmin Tesissä väliaikaisena talousjohtajana kahteen otteeseen sekä omaa vankkaa kokemusta yli 50 yhtiön kehitystehtävissä toimittuaan.

Lisäksi olemme saaneet tammikuussa joukkoomme seuraavat uudet tesiläiset:

  • Vanhempi liiketoiminta-analyytikko Sanni Virtanen kehitystiimiin – Sanni onvalmistunut KTM Aalto-yliopistosta ja työskennellyt mm. Handelsbankenilla ja PwC:llä. Sanni aloitti toimessaan 11.1.2021.
  • Vanhempi data-analyytikko Juuso Happonen kehitystiimiin – Juuso on KTM Turun kauppakorkeakoulusta ja työskennellyt mm. PwC:llä ja Solutivella. Juuso aloitti roolissa niin ikään 11.1.2021.
  • Sijoitustiimien koordinaattori Linda Nerg – Linda on KTM Oulun yliopistosta ja on työskennellyt mm. Business Finlandilla ja Perun suurlähetystössä Suomessa. Linda on aloittanut 18.1.2021.
  • Sijoitusanalyytikko Tomi Salo venture capital -tiimiin – Tomi siirtyy rooliinsa työskenneltyään Tesillä ensin analyytikkoharjoittelijana. Tomi on viittä vaille valmis KTM Aalto-yliopistosta. Tesin lisäksi hän on työskennellyt mm. Aventum Partnersilla ja PwC:llä. Tomi aloitti toimessaan 1.1.2021.
  • Sijoitusanalyytikko Tuomas Rekonen venture capital -tiimiin – Tuomas on koulutukseltaan DI Aalto-yliopistosta ja hän tulee Tesiin Innovestor Venturesista. Tuomas on aloittanut 18.1.2021.

”On hienoa saada uusia vahvistuksia joukkoomme Tesille. Täysin poikkeuksellisesta vuodesta 2020 huolimatta olemme kääntäneet katseemme jo kohti parempaa tulevaisuutta. Vuonna 2021 on ensiarvoisen tärkeää pyrkiä saamaan kaikki mukaan tavoiteltuun elpymiseen. Kaikkien nimitettyjen tausta ja vahva osaaminen omilta aloiltaan ovat arvokkaita kehittäessämme toimintaamme ja Suomen pääomamarkkinoita eteenpäin ja tukiessamme yrityksiä  kriisistä toipumisessa. Uudella talousjohtajallamme Gösta Holmqvistilla on laaja ja monipuolinen talous- ja raportointiosaaminen, minkä lisäksi hänelle on jo kertynyt näkemystä Tesin toiminnasta hänen työskenneltyään aikaisemmin Tesin väliaikaisena CFO:na. Göstan monipuolinen osaaminen ja relevantti tausta täydentävät erinomaisesti Tesin ammattitaitoista taloustiimiä ja johtoryhmää”, toteaa iloisena Tesin toimitusjohtaja, Jan Sasse.

Toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi Tesiin, merkityksellistä työtä tekemään!

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,6 miljardia euroa. Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa – tesi.fi | @TesiFII