Vihreän siirtymän rahoitusmahdollisuudet yrityksellesi –infotilaisuus Turussa 17.1.2023

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnon alaisten rahoitustoimijoiden infotilaisuuskiertue saa jatkoa, kun seuraava Vihreän siirtymän rahoitusmahdollisuudet yrityksellesi -tilaisuus järjestetään Turussa 17.1.

Marraskuussa 2022 Tampereelta käynnistyneen kiertueen tarkoituksena on tuoda eri julkisten toimijoiden vihreää siirtymää tukevia rahoitusmahdollisuuksia tutummaksi alueellisille yrityksille sekä toimijoille.

Turussa 17.1. järjestettävässä infotilaisuudessa rahoitusmahdollisuuksistaan kertomassa ovat Business Finland, Finnvera, Ilmastorahasto ja Tesi. Tilaisuudessa kuullaan lisäksi puheenvuorot myös Turku Science Parkilta, WTC Turulta sekä Varsinais-Suomen ELY-keskukselta vihreän siirtymän rahoituksesta. Tilaisuuden jälkeen osallistujilla on kevyen lounaan aikana mahdollisuus keskustella rahoituksesta tarkemmin yritystensä kohdalla.

Tervetuloa!

Tilaisuuden tiedot:

  • Tilaisuus: Vihreän siirtymän rahoitusmahdollisuudet yrityksellesi
  • Aika: Tiistai 17.1.2023, 10.00–12.00
  • Paikka: SparkUp, Tykistökatu 4B, 20520 Turku

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje