Web of Trust saavutti 100 miljoonan latauksen rajapyykin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Web of Trustin (WOT) verkkosivujen luotettavuutta arvioiva sovellus on saavuttanut 100 miljoonaa latausta. WOT suojaa käyttäjiään verkkouhilta, kuten huijausyrityksiltä, harhaanjohtavalta mainonnalta sekä epäluotettavilta verkkokaupoilta. Se auttaa internetin käyttäjiä löytämään turvallisia ja luotettavia verkkosivuja miljoonien käyttäjien henkilökohtaisiin käyttökokemuksiin perustuvien arviointien avulla. WOT kerää kansainvälisen yhteisön arvioinnit verkkoselaimeen liitettävään sovellukseensa, jossa linkkien yhteydessä näkyvät liikennevalot kertovat, kuinka luotettaviksi muut käyttäjät ovat sivun arvioineet. WOTin yhteisö on kokonaisuudessaan arvioinut yli 44 miljoonaa verkkosivua, ja yhteisön jäsenet kirjoittavat yli 1,6 miljoonaa uutta arvostelua kuukaudessa.

”WOT-yhteisö jakaa missiomme: he haluavat tehdä internetistä paremman paikan. Yhteisövetoinen järjestelmä auttaa loppukäyttäjiä suojautumaan verkkouhilta ilmoittamalla sekä hyvistä että huonoista verkkosivuista, joita he kohtaavat verkossa”, toteaa WOT:n toimitusjohtaja Markus Suomi. ”100 miljoonaa latausta on hieno saavutus ja osoitus siitä, kuinka vahvaksi WOT-yhteisö on tullut. Käyttäjämäärän kasvu lisää myös arviointeja, mikä puolestaan johtaa hyödyllisempään tietoon.”

WOT tekee yhteistyötä maailman johtavien internet-yhtiöiden, kuten Facebookin, Operan ja Mail.ru Groupin, kanssa. He käyttävät hyväksi WOTin dataa parantaakseen palvelukokemuksen laatua.

WOT on maailman johtava yhteisövetoinen verkkosivujen luotettavuutta arvioiva järjestelmä, jonka käyttäjämäärä kasvaa maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä WOT toimii aktiivisimmillaan Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Venäjällä. WOT:n sijoittajia ovat Inventure, Open Ocean Capital, Risto Siilasmaa ja Teollisuussijoitus. WOTista on tulossa johtava verkko-opas, joka auttaa ihmisiä tunnistamaan mitkä verkkokaupat, mediasivustot ja sosiaaliset mediat tarjoavat laadukkainta ja turvallisinta palvelua.

 

Lisätietoja:

Markus Suomi, toimitusjohtaja, Web of Trust
markus@mywot.com, puh: +358 50 5117337
www.mywot.com
http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=KtwamDprgWM