Wirepasille 10 miljoonan euron lisärahoitus 5G-investointiin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Maailmanlaajuisesti johtava teollisen internetin teknologioita (IoT) tarjoava Wirepas on saanut nykyisiltä sijoittajiltaan Karmalta ja Tesiltä (Suomen Teollisuussijoitus Oy) yhteensä 10 miljoonan euron lisärahoituksen. Rahoituskierros liittyy 5G standardointiin tehtäviin investointeihin ja parantaa yhtiön kasvuedellytyksiä merkittävästi.

Wirepasin teknologiat edistävät digitalisaatiota esimerkiksi logistiikassa ja teollisessa valmistuksessa, mikä taas lisää toimitusketjujen läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa energian säästöjä. Tesi on tehnyt ensisijoituksen Wirepasiin Euroopan investointipankin (EIP) ESIR-kanssasijoitusohjelmasta vuonna 2019.

”Juuri tätä sijoittaja toivoo näkevänsä. Wirepasilla on kyky lukea asiakkaidensa ja teollisuuksien tarpeita ja luoda aidosti heille toimivia ratkaisuja. Odotamme innolla teknologian käytön ja sen vaikuttavuuden kasvua”, sanoo Tesin venture capital -sijoituksista vastaava johtaja Juha Lehtola.

Katso lisää

Wirepasin tiedote 1.9.2021 (englanniksi)

Lisätiedot

Juha Lehtola, johtaja, venture capital -sijoitukset, Tesi
+358 40 064 7671
juha.lehtola@tesi.fi

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,9 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII