Foamit Groupin asema Pohjoismaiden merkittävimpänä vaahtolasin valmistajana vahvistuu yrityskaupan myötä

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Norjalainen vaahtolasinvalmistusyhtiö Glasopor AS siirtyy yritysostolla osaksi Foamit Group Oy:tä. Kaupan myötä Foamit Groupin asema Pohjoismaiden merkittävimpänä vaahtolasin valmistajana ja yhtenä alan suurimmista toimijoista maailmanlaajuisesti vahvistuu.

Vaahtolasimurske on erittäin ympäristöystävällinen ja kevyt rakennusmateriaali, joka valmistetaan puhdistetusta kierrätyslasista, ja sen kysyntää tukee kiertotaloustuotteiden kysynnän kasvu. Glasoporin yritysosto tukee yhtiön kasvustrategiaa ja mahdollistaa osallistumisen yhä suurempiin hankkeisiin.

”Kestävä tuotanto ja resurssitehokkuus on yksi tämän päivän ja tulevaisuuden haasteiden perusteemoista, joihin Foamit Group vastaa suoraan omalla kiertotalouteen liittyvällä liiketoimintamallillaan”, sanoo Tesin sijoitusjohtaja Mikael Niemi.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on ollut mukana omistamassa Foamit Groupia vuodesta 2018. Foamit Groupin suurin yksittäinen omistaja on Partnera.

 

Katso lisää
Partneran tiedote

Lisätiedot
Mikael Niemi, sijoitusjohtaja, Tesi
+358 50 597 7303
mikael.niemi@tesi.fi

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,9 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII