Hanne Stenman Tesin lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

OTM Hanne Stenman on nimitetty Tesin (Suomen Teollisuussijoitus Oy) lakiasiainjohtajaksi, johtoryhmän jäseneksi ja Tesin hallituksen sihteeriksi 19.4.2023. Hän raportoi toimitusjohtaja Pia Santavirralle.

Hanne ryhtyy vetämään Tesin laki- ja compliance -tiimiä, jossa hän on työskennellyt viimeiset noin kolme vuotta pääsääntöisesti sijoitustiimien juridisena tukena.

Otan lakiasiainjohtajan roolin innolla vastaan, sillä saan jatkossakin tehdä töitä rautaisiksi ammattilaisiksi todettujen tesiläisten kanssa. Uskon, että taustani transaktioiden sekä yhtiöoikeuden parissa luo hyvän pohjan myös uuteen rooliini. Olen kiitollinen kaikesta saamastani tuesta ja luottamuksesta,” Hanne Stenman sanoo.

Olen saanut valtavan paljon loistavaa palautetta Hannen työstä Tesillä. Siksi olen todella iloinen siitä, että saamme tilaisuuden tullen nostaa talon sisältä uuden osaajan johtoryhmään. Onneksi olkoon Hanne uudesta roolista, ja odotan innolla yhteistyötämme erittäin mielenkiintoisessa pääomasijoittamisen maailmassa”, toteaa Pia Santavirta.

Lisätiedot:

Pia Santavirta, toimitusjohtaja, Tesi 
040546 7749 
pia.santavirta@tesi.fi 

Hanne Stenman, lakiasiainjohtaja, Tesi
050 375 2871
hanne.stenman@tesi.fi
Hannen kuva


Tesi
 haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter | LinkedIn | Uutiskirje