Oletko uusi sijoitusanalyytikkotraineemme?

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Oletko kiinnostunut suomalaisesta pääomasijoitusmarkkinasta ja taloudesta? Oletko analyyttinen ja liiketoimintahenkinen tyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen? Jos vastasit kaikkeen kyllä, saatat olla etsimämme trainee!

Tesi etsii nyt uusia harjoittelijoita rahastosijoitus- ja suorien sijoitusten tiimeihinsä kevääksi 2023. Kokopäiväinen harjoittelu alkaa tammikuussa 2023 ja kestää 4-5 kuukautta. Rahastosijoitustiimissä avustat tiimiä sen eri tehtävissä, kuten tiimi-, markkina- ja toimiala-analyyseissa sekä salkunhoidossa. Suorien sijoitusten tiimeissä työskentelet sekä Venture Capital -tiimissä että Kasvu- ja teolliset sijoitukset -tiimissä esimerkiksi erilaisten teknologia-startupien ja kasvuyhtiöiden parissa. Avustat tiimejä esimerkiksi markkina- ja kohdeyhtiöanalyysien teossa, taloudellisessa mallinnuksessa ja sijotusesitysten koostamisessa.

Kaikki toimintamme Tesillä perustuu positiivisen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden tavoitteluun. Uskomme, että vastuullinen toiminta luo kilpailuetua yrityksille ja on edellytys pitkän aikavälin menestykselle. Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista sekä hakemuksen löydät aTalentin sivuilta. Voit halutessasi hakea harjoittelijaksi sekä rahastosijoitus- että suorien sijoitusten tiimeihin. Viimeinen hakupäivä harjoitteluohjelmaan on 25.9.2022.

Jos haluat tietää lisää analyytikkoharjoittelijan tehtävistä rahastosijoitustiimissä, voit olla yhteydessä sijoitusanalyytikko Jens Färmiin (+358 40 566 0067) perjantaina 16.9. klo 14-16.

Jos haluat tietää lisää analyytikkoharjoittelijan tehtävistä suorien sijoitusten tiimeissä, voit olla yhteydessä sijotuspäällikkö Jan-Patrick Haikkolaan (+358 40 964 4527) maanantaina 19.9. klo 13-15.

Rekryprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Laura Seppä (+358 40 557 93 89, laura.seppa@atalent.fi). Parhaat ajat Lauran tavoittamiseksi ovat perjantai 16.9. klo 11-12 ja torstai 22.9. klo 10.30-11.30.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa.  www.tesi.fi | @TesiFII