Sakari Mesimäki projektitutkijaksi Tesille

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Sakari Mesimäki aloittaa 23.5.2022 määräaikaisena projektitutkijana Tesin rahastotiimissä. Sakari suorittaa parhaillaan sosiaaliantropologian tohtoriopintoja Cambridgen yliopistossa. Tutkimuksessaan hän tarkastelee suomalaista startup-kulttuuria ja yrittäjämäisen toimijuuden soveltamista yhteiskunnallisten ja ympäristöongelmien ratkaisemisessa.

Tesillä hän tutkii rahastotiimin tapaa tehdä rahastohallinnoijien tiimiarviointia sekä tiimin toimintatapoja ja parhaita ja hiljaisia käytänteitä aiheen ympärillä.

Sakari tulee Tesille pohjoismaisen MIMIR Fellows -ohjelman kautta. Fellows-ohjelmat ovat huippuyliopistojen pyörittämiä kurssikokonaisuuksia, jotka toimivat yliopisto- ja yritysmaailman rajapinnassa.

Lisää MIMIR Fellows -ohjelmasta voit lukea täältä.

Lämpimästi tervetuloa Tesille, Sakari!

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII