Oletko sijoitustiimiemme uusi analyytikkoharjoittelija?

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Oletko kiinnostunut suomalaisesta pääomasijoitusmarkkinasta ja taloudesta? Oletko analyyttinen ja liiketoimintahenkinen tyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen? Jos vastasit kaikkiin tai osaankin kyllä, saatat olla etsimämme sijoitustiimiemme analyytikkoharjoittelija!

Etsimme nyt uusia harjoittelijoita rahastosijoitus- ja suorien sijoitusten tiimeihimme syksyksi 2024. Kokopäiväinen harjoittelu alkaa elokuussa / syyskuun alussa 2024 ja kestää 4–5 kuukautta. Palkka on 3 000 € / kk. Lisäksi henkilöstöetumme ovat kattavat.

Rahastosijoitustiimissä avustat tiimiä sen eri tehtävissä, kuten tiimi-, markkina- ja toimiala-analyyseissa sekä salkunhoidossa. Suorien sijoitusten tiimeissä työskentelet sekä venture capital -tiimissä että kasvu- ja teolliset sijoitukset -tiimissä esimerkiksi erilaisten teknologiastartupien ja kasvuyhtiöiden parissa. Lisäksi avustat  markkina- ja kohdeyhtiöanalyysien teossa, taloudellisessa mallinnuksessa ja sijotusesitysten koostamisessa.

Tarkemman kuvauksen avoinna olevasta tehtävästä löydät englanniksi kotisivuiltamme täältä.

Voit myös tutustua sekä harjoittelijaohjelmaan että edellisten harjoittelijoiden ajatuksiin ja kokemuksiin täältä.

Lue myös entisten harjoittelijoiden antamista arvioista täältä.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Ilmoituksen (englanniksi) ja hakulomakkeen löydät aTalentin sivuilta klikkaamalla linkkiä alla. Kerro hakemuksessasi haetko harjoittelijaksi suorien sijoitusten vai rahastosijoitusten tiimiin. Voit halutessasi hakea harjoittelijaksi molempiin tiimeihin. Viimeinen hakupäivä harjoitteluohjelmaan on 28.1.2024.

Hae tehtävää tästä

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jolla on talouden kasvuun ja uudistumiseen sekä investointien edistämiseen keskittyvä teollisuuspoliittinen tehtävä. Sijoitamme markkinaehtoisesti pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. tesi.fi | X (Twitter) | LinkedIn | Uutiskirje