Sijoitustiimien kevään 2022 uudet harjoittelijat

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä
Tesin kevään 2022 traineet

Keväällä saamme Tesille taas kolme uutta traineeta. Olli Anttila ja Eerika Mäkipää aloittavat suorien sijoitusten tiimeissä ja Tuukka Totro rahastotiimissä heti vuodenvaihteessa 3.1.2022.

Olli suorittaa parhaillaan rahoituksen maisteriopintoja Hankenilla, mutta onpa hänelle kertynyt kokemusta myös ulkomailla opiskelusta Kanadassa HEC Montréalissa suoritettujen vaihto-opintojen myötä. Aiempaa rahoitusalan työkokemusta Olli on kartuttanut mm. KPMG:lla, Fennialla ja Varmassa.

Eerika on niin ikään rahoituksen maisteriopiskelija Hankenilta. Aiemmin Eerika on työskennellyt traineena mm. PwC:llä ja Alder & Soundilla erilaisten neuvonantopalveluiden parissa.

Rahastotiimin uusi harjoittelija Tuukka puolestaan opiskelee taloustiedettä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Ollin tapaan myös Tuukalla on kokemusta opiskelusta Atlantin toisella puolella, sillä hän on suorittanut kandidaatinopintonsa Yhdysvaltain Minnesotassa, St. Olaf Collegessa. Aiempaa työkokemusta Tuukalle on kertynyt niin pääomasijoitus- kuin teknologia-alaltakin.

Lämpimästi tervetuloa Tesille Olli, Eerika ja Tuukka!

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,1 miljardia euroa. www.tesi.fi @TesiFII