Tesiltä käytännön ESG-työkalu pääomasijoittajille sekä startup- ja kasvuyrityksille

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tesi on luonut suomalaisille pääomasijoittajille käytännön työkalun startup- ja kasvuyritysten kestävyyden kehittämiseen. Työkalua voi käyttää kehityskohtien löytämiseen, niiden priorisointiin sekä pidemmän aikavälin vastuullisuustiekartan suunnitteluun yhteiskuntavastuuseen ja hyvään hallintotapaan liittyvissä asioissa.

Työkalu on helppokäyttöinen, Excel-pohjainen SG-matriisi, joka kattaa yli 50 aihealuetta yhteiskuntavastuusta (S) ja hyvästä hallinnointitavasta (G). Työkalulla voi myös testata yrityksen henkilöstömäärän kasvun vaikutuksia lainsäädännön velvoittamiin käytäntöihin.

Olemme tehneet tämän työkalun pääomasijoittajille, koska pääomasijoittajien kautta meillä on mahdollisuus tavoittaa  satoja startup- ja kasvuyrityksiä. Tämä lisää merkittävästi parhaiden käytäntöjen vaikuttavuutta”, sanoo Tesin toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Olemme pilotoineet SG-matriisia alkuvuoden aikana erikokoisten yritysten kanssa, ja palaute on ollut erittäin positiivista. Toivomme, että työkalu otetaan nyt laajasti käyttöön, ja että saamme siitä matalalla kynnyksellä jatkokehityksen pohjaksi paljon palautetta”, jatkaa Tesin kehityspäällikkö Sanni Virtanen.

Täytä tietosi, ja lataa SG-matriisi

Katso lyhyt esittelyvideo (englanniksi)

Lisätiedot:

Pia Santavirta, toimitusjohtaja, Tesi
040 546 7749
pia.santavirta@tesi.fi
Pia Santavirran kuva

Lisätiedot SG-matriisin käytöstä:

Sanni Virtanen, kehityspäällikkö, Tesi
050 553 1312
sanni.virtanen@tesi.fi

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter | LinkedIn | Uutiskirje