Tule analyytikoksi Tesin rahastosijoitustiimiin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Haemme sijoitusanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan rahastosijoitustiimiämme. Tesin rahastosijoitustiimi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia pääomasijoitusmarkkinasta jatkuvasti muuttuvassa markkinaympäristössä. Työmme painottuu rahastoiden hallinnointitiimien arviointiin eri näkökulmista.

Tehtäviisi kuuluu tiimin tukeminen eri tehtävissä, kuten tiimi-, markkina- ja toimiala-analyyseissa sekä salkunhoidossa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä koko rahastosijoitustiimin sekä Tesin muiden tiimien kanssa. Kaikki toimintamme perustuu positiivisen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden tavoitteluun. Me Tesillä uskomme, että vastuullinen toiminta luo kilpailuetua yrityksille ja on edellytys pitkän aikavälin menestykselle.

Etsimällämme henkilöllä on ennen kaikkea silmää yksityiskohdille ja halu oppia uutta. Arvostamme yleistä ymmärrystä startup- ja pääomasijoitusekosysteemistä sekä yritystoiminnan talouspuolesta ja Suomen taloudesta. Edellytämme myös yliopistotutkintoa (voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa). Olet oma-aloitteinen ja analyyttinen, omaat hyvät Excel- ja PowerPoint-taidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Aiempi työkokemus esimerkiksi startupeista, liiketoiminnan kehityksestä, strategiakonsultoinnista, investointipankkitoiminnasta tai henkilöstöarvioinnista luetaan myös eduksi.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Tuemme henkilöstömme jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedulla. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös etänä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista sekä hakemuksen löydät aTalentin sivuilta (linkki alla). Tehtävässä aloitus aikaisintaan syyskuussa 2022. Viimeinen hakupäivä on 14.8.2022.

Jos haluat tietää lisää analyytikon tehtävästä, voit olla yhteydessä Tesin sijoitusanalyytikko Jens Färmiin (+358 40 566 0067) maanantaina 8.8. ja tiistaina 9.8. välillä 15.00-16.00. Rekryprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Laura Seppä (+358 40 557 93 89, laura.seppa@atalent.fi). Parhaat ajat Lauran tavoittamiseksi ovat: torstaina 4.8 välillä 10.00-11.00 ja keskiviikkona 10.8 välillä 13.00-14.00.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII