Tule traineeksi kehitystiimiimme!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Haluatko työskennellä datan parissa ja päästä työstämään mielenkiintoisia tutkimuksia loistavassa porukassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme trainee!

Etsimme nyt uutta harjoittelijaa kehitys- ja strategiatiimiimme syksyksi 2023. Kokopäiväinen harjoittelu alkaa elo-syyskuussa 2023 ja kestää 4-5 kuukautta. Harjoittelijoille maksetaan palkkaa 2 950 € / kk. Lisäksi meillä on kattavat henkilöstöedut.

Tesin seitsemän hengen kehitys- ja strategiatiimi työskentelee Tesin yritysstrategian, kehitysprojektien, markkina-analyysien ja päätöksentekoa tukevien datamallien parissa. Kehitystiimin harjoittelijana avustat tiimiä markkina-analyysien teossa ja valmistelet materiaaleja ja analyysia strategiaprosessien tueksi. Pääset työskentelemään tiiviisti myös Tesin muiden tiimien sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tarkemman kuvauksen avoinna olevasta tehtävästä löydät englanniksi kotisivuiltamme täältä.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Hakemuksen löydät aTalentin sivuilta. Viimeinen hakupäivä harjoitteluohjelmaan on 31.1.2023.

Hae tehtävää tästä

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje