Oletko uusi dataan ja analytiikkaan keskittyvä tutkimusanalyytikkomme?

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Oletko kiinnostunut kokemuksesta pääomasijoitusmarkkinassa sekä datasta ja analytiikasta? Haemme nyt vanhempaa tutkimusanalyytikkoa (Senior Research Analyst) vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan rahastosijoitustiimiämme.

  • Työsuhde: Vakituinen ja täyspäiväinen
  • Sijainti: Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki & mahdollisuus etätyöhön
  • Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian
  • Palkkaus: Kilpailukykyinen, riippuen valitun henkilön kokemuksesta
  • Hakuaika päättyy: 2.5.2023

Tesin rahastosijoitustiimi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia pääomasijoitusmarkkinasta jatkuvasti muuttuvassa markkinaympäristössä ja luoda portfolio- ja markkina-analytiikkaa alan edistyksellisimmillä työkaluilla ja datalla.

Tehtäviisi kuuluvat erityisesti markkina- ja toimiala-analytiikka sekä Tesin päätöksentekoa sijoituksissa ja portfoliotyössä tukevat analyysit. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä koko rahastosijoitustiimin sekä muista etenkin strategia- ja kehitystiimin kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on ennen kaikkea silmää yksityiskohdille ja halu oppia uutta. Arvostamme yleistä ymmärrystä pääomasijoitusmarkkinasta sekä analyyttistä otetta, myös laajempiin kokonaisuuksiin. Sinulla on kyvykkyyttä ohjelmointiin sekä aiempaa analytiikan työkokemusta työkaluineen. Edellytämme myös yliopistotutkintoa. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Aiempi työkokemus esimerkiksi startupeista, liiketoiminnan kehityksestä, strategiakonsultoinnista, investointipankkitoiminnasta tai henkilöstöarvioinnista luetaan myös eduksi.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Tuemme henkilöstömme jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedulla. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös etänä.

Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista sekä hakemuksen löydät S&S Consultingin ilmoituksesta alta. Tehtävässä aloitus mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 2.5.2023.

Lue lisää tehtävästä, ja hae paikkaa! (hakuilmoitus ja -lomake englanniksi)

Rekrytointiprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa S&S Consultingilta Sanna Leppäluoto (+358 50 344 6964) tai Juho Vanhanen (+ 358 40 763 2440).

 

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje