Yhdysvaltalainen Paragon28 ostaa suomalaisen ohjelmistoyritys Disiorin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomalainen Disior, lääkinnällisen analytiikan ohjelmistokehittäjä, on myyty Paragon28-yritykselle, joka on yhdysvaltalainen ortopediaan (jalkateriin ja nilkkoihin) erikoistunut lääkinnällisten laitteiden yritys.

Disiorin 3D-analytiikkaohjelmisto käytetään 2D-kuvien muuttamiseen numeeriseksi dataksi ja edelleen hyvin tarkoiksi 3D-malleiksi lääkinnällisessä kuvauksessa. Ohjelmisto mahdollistaa siten lääketieteen ammattaisille laadukkaammat diagnoosit ja hoitotoimenpidepäätökset.

“Disiorin tulevaisuus näyttää valoisalta. Tämä kauppa auttaa yritystä kansainvälistymään. Arvostan Disiorin perustajia suuresti, ja koko tiimi on ansainnut onnistumisensa,” toteaa Joni Karsikas, sijoitusjohtaja Tesillä.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus) teki ensisijoituksen Disioriin vuonna 2020 Venture Bridge -instrumentistaan.

 

Lue lisää:

Lisätietoa:

Joni Karsikas, sijoitusjohtaja, Tesi
+358 40 827 0395
joni.karsikas@tesi.fi

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,1 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII