Tekoälyavustaja Jenny chattailee asiakkaiden kanssa

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Jo yli 50 kieltä ymmärtävä Jenny vie asiakaspalvelun uuteen ulottuvuuteen.

Suomalaisen startup-yritys Get Jennyn tarjoamalle palvelulle on kysyntää. Get Jenny mahdollistaa yrityksille asiakaspalvelunsa automatisoinnin tekoälyn avulla, mikä on herättänyt valtavaa kiinnostusta ympäri maailman.

– Jennyn päivätyö on käytännössä chat-keskustelu. Se voi olla joko yritysten sisäistä tai ulkoista keskustelua. Jenny ymmärtää minkä tahansa chat-keskustelun, johon se pystyy luomaan myös vastauksen, avaa toimitusjohtaja Teemu Kinos. Vuoden 2016 lopussa Get Jenny aloitti menestyksekkään yhteistyön vakuutusyhtiö IF:n kanssa, kun yhtiö etsi edelläkävijäkumppania toteuttamaan chatbot-projektia. Yhteistyön tuloksena syntyi lopulta tekoälyyn perustuvat chattibotit Emma ja Alvar.

– Nyt IF pystyy tarjoamaan chat-asiakaspalvelua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. Kokonaisuutena IF pystyy näin tarjoamaan paremman asiakaskokemuksen yli kolmelle miljoonalle asiakkaalleen, taustoittaa Kinos.

Get Jennyn tulevaisuus näyttää tällä hetkellä hyvin ruusuiselta. Samalla se haluaa erottautua muista kilpailevista yrityksistä avoimen lähdekoodinsa ansiosta.

– Jennyn vahvuus on se, että olemme Open source-yritys. Haluamme avoimesti kehittää tätä teknologiaa yhdessä koko maailman kanssa. Pystymme näin samalla luomaan uusia standardeja sille, miten tämänkaltaisia keskustelevia järjestelmiä rakennellaan, kertoo Kinos tyytyväisenä.