Tule harjoittelijaksi kehitys- ja strategiatiimiimme!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Haluatko työskennellä datan parissa ja päästä työstämään mielenkiintoisia tutkimuksia loistavassa porukassa? Jos vastasit kyllä, harjoittelu kehitys- ja strategiatiimissämme saattaa olla juuri sinua varten.

Etsimme nyt uutta harjoittelijaa strategia- ja kehitystiimiimme syksyksi 2024. Kokopäiväinen harjoittelu alkaa elokuussa / syyskuun alussa 2024 ja kestää 5–6 kuukautta. Palkka on 3 000 € / kk. Lisäksi henkilöstöetumme ovat kattavat.

Tesin strategia- ja kehitystiimi työskentelee Tesin yritysstrategian, kehitysprojektien, markkina-analyysien ja päätöksentekoa tukevien datamallien parissa. Kehitystiimin harjoittelijana avustat tiimiä markkina-analyysien teossa ja valmistelet materiaaleja ja analyysia strategiaprosessien tueksi. Pääset työskentelemään tiiviisti myös Tesin muiden tiimien sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tarkemman kuvauksen avoinna olevasta tehtävästä löydät englanniksi kotisivuiltamme täältä.

Voit myös tutustua sekä harjoittelijaohjelmaan että edellisten harjoittelijoiden ajatuksiin ja kokemuksiin täältä.

Lue myös entisten harjoittelijoiden antamista arvioista täältä.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Ilmoituksen (englanniksi) ja hakemuslomakkeen löydät aTalentin sivuilta klikkaamalla linkkiä alla. Viimeinen hakupäivä harjoitteluohjelmaan on 28.1.2024.

Hae tehtävää tästä

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jolla on talouden kasvuun ja uudistumiseen sekä investointien edistämiseen keskittyvä teollisuuspoliittinen tehtävä. Sijoitamme markkinaehtoisesti pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. tesi.fi | X (Twitter) | LinkedIn | Uutiskirje