Oletko sijoitustiimiemme uusi analyytikkoharjoittelija?

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Oletko kiinnostunut suomalaisesta pääomasijoitusmarkkinasta ja taloudesta? Oletko analyyttinen ja liiketoimintahenkinen tyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen? Jos vastasit kaikkeen kyllä, saatat olla etsimämme sijoitustiimiemme analyytikkoharjoittelija!

Etsimme nyt uusia harjoittelijoita rahastosijoitus- ja suorien sijoitusten tiimeihimme alkuvuodeksi 2024. Kokopäiväinen harjoittelu alkaa tammikuussa 2024 ja kestää 4–5 kuukautta. Palkka on 3 000 € / kk. Lisäksi henkilöstöetumme ovat kattavat.

Rahastosijoitustiimissä avustat tiimiä sen eri tehtävissä, kuten tiimi-, markkina- ja toimiala-analyyseissa sekä salkunhoidossa. Suorien sijoitusten tiimeissä työskentelet sekä venture capital -tiimissä että kasvu- ja teolliset sijoitukset -tiimissä esimerkiksi erilaisten teknologiastartupien ja kasvuyhtiöiden parissa. Lisäksi avustat  markkina- ja kohdeyhtiöanalyysien teossa, taloudellisessa mallinnuksessa ja sijotusesitysten koostamisessa.

Tarkemman kuvauksen avoinna olevasta tehtävästä löydät englanniksi kotisivuiltamme täältä.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Ilmoituksen (englanniksi) ja hakulomakkeen löydät aTalentin sivuilta klikkaamalla linkkiä alla. Kerro hakemuksessasi haetko harjoittelijaksi suorien sijoitusten vai rahastosijoitusten tiimiin. Voit halutessasi hakea harjoittelijaksi molempiin tiimeihin. Viimeinen hakupäivä harjoitteluohjelmaan on 3.9.2023.

Hae tehtävää tästä

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter | LinkedIn | Uutiskirje