Oletko uusi sijoitusanalyytikkotraineemme?

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Oletko kiinnostunut suomalaisesta pääomasijoitusmarkkinasta ja taloudesta? Oletko analyyttinen ja liiketoimintahenkinen tyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen? Jos vastasit kaikkeen kyllä, saatat olla etsimämme trainee!

Etsimme nyt uusia harjoittelijoita rahastosijoitus- ja suorien sijoitusten tiimeihimme syksyksi 2023. Kokopäiväinen harjoittelu alkaa elo-syyskuussa 2023 ja kestää 4-5 kuukautta. Harjoittelijoille maksetaan palkkaa 2 950 € / kk. Lisäksi meillä on kattavat henkilöstöedut.

Rahastosijoitustiimissä avustat tiimiä sen eri tehtävissä, kuten tiimi-, markkina- ja toimiala-analyyseissa sekä salkunhoidossa. Suorien sijoitusten tiimeissä työskentelet sekä Venture Capital -tiimissä että Kasvu- ja teolliset sijoitukset -tiimissä esimerkiksi erilaisten teknologia-startupien ja kasvuyhtiöiden parissa. Avustat tiimejä esimerkiksi markkina- ja kohdeyhtiöanalyysien teossa, taloudellisessa mallinnuksessa ja sijotusesitysten koostamisessa.

Tarkemman kuvauksen avoinna olevista tehtävistä löydät englanniksi kotisivuiltamme täältä.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Hakemuksen löydät aTalentin sivuilta. Kerro hakemuksessasi haetko harjoittelijaksi suorien sijoitusten vai rahastosijoitusten tiimiin. Voit halutessasi hakea harjoittelijaksi molempiin tiimeihin. Viimeinen hakupäivä harjoitteluohjelmaan on 31.1.2023.

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje