Traineena pääomasijoittamisen maailmassa: Martin Kidron

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tesin trainee-ohjelma tarjoaa opintojensa loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden tutustua pääomasijoittamisen maailmaan. Ohjelmassa traineet pääsevät tutustumaan pääomasijoitusalan eri työtehtäviin kokeneiden ammattilaisten johdolla ja näyttämään omaa osaamistaan Tesin monipuolisella yritys- ja rahastokentällä.

Pääomasijoitusalaan perehtymisen ohella traineet elävöittävät Tesin työyhteisöä, tuovat mukanaan uusia ideoita ja näkemyksiä sekä testaavat Tesin arvopohjaa. Harjoittelijoilla onkin tärkeä rooli Tesin työyhteisön uudistumisessa ja pääomasijoitusalakin saa uusia osaajia pitkällä aikavälillä.

Tesin sijoitustiimeihin trainee-haku on kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Muihin tiimeihin rekrytoidaan harjoittelijoita tilanteen mukaan. Lisää Tesistä työpaikkana voit lukea täältä.

Keväällä 2023 Tesin eri tiimeissä aloitti yhteensä neljä uutta loistavaa traineeta. Miten kevät on lähtenyt käyntiin uusilla tesiläisillä? Millaisten työtehtävien parissa päivät ovat kuluneet? Entä mikä on päässyt yllättämään?

Traineena pääomasijoittamisen maailmassa -juttusarjassa pääsemme tutustumaan tarkemmin kuhunkin Tesin traineeseen. Tällä kertaa esittelyvuorossa on analyytikkotrainee Martin Kidron suorien sijoitusten tiimeistä. Aiempien vuosien harjoittelijoiden kokemuksia ja tunnelmia pääset lukemaan täältä.

Tähän mennessä harkkajaksoani minut on yllättänyt se, miten paljon olen päässyt tekemään töitä lähellä yrittäjiä ja muita sijoittajia.

- Martin Kidron, analyytikkotrainee

Kuka? Martin Kidron, analyytikkotrainee suorien sijoitusten tiimeissä

Mistä? Harkan ohella suoritan strategian maisteriopintojani tuotantotalouden laitoksella Aalto-yliopistossa. Aiempaa työkokemusta minulle on kertynyt mm. rahoitus- ja neuvonantopalveluiden parista. Vapaa-ajallani harrastan juoksemista, etenkin lyhyempiä ratamatkoja. Pidän myös mailapeleistä ja luonnossa liikkumisesta.

Mitä? Olen viihtynyt Tesillä erittäin hyvin tähän mennessä. Työskentelen tällä hetkellä kasvu- ja teolliset sijoitukset -tiimissä. Ensimmäisestä päivästä lähtien olen päässyt osallistumaan eri vaiheissa oleviin sijoitusprosesseihin sekä vahvistamaan omaa osaamistani erilaisten markkina-analyysien ja sijoittajakentän kartoittamisen kautta. Lisäksi olen saanut tutustua myös laajemmin pääomasijoitusalaan, kuten esimerkiksi rahastopuolen toimintaan Tesin järjestämien perehdytysten kautta. Puolivälissä kevättä vaihdan tiimiä venture capital -tiimiin, ja odotankin innolla pääseväni tutustumaan myös heidän toimintaansa!

Tähän mennessä harkkajaksoani minut on yllättänyt se, miten paljon olen päässyt tekemään töitä lähellä yrittäjiä ja muita sijoittajia. Lisäksi olen ollut positiivisesti yllättynyt Tesin kannustavasta ja rennosta ilmapiiristä.

Vinkkejä Tesin trainee-ohjelmasta kiinnostuneille? Hakemuksessa kannattaa tuoda rohkeasti esille omaa, erilaistakin taustaa sekä kiinnostusta pääomasijoitusalaa kohtaan.

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje