Innovestor Life Science -rahasto sulkeutuu 90 miljoonan euron koossa

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Innovestorin terveystieteisiin sijoittava Life Science -rahasto (ILS) on kerännyt viimeisessä sulkeutumisessaan n. 90 miljoonan euron pääoman. Rahasto on valmis merkittäviin sijoituksiin Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa, yhteistyössä kansainvälisten toimijoiden kanssa. Ankkurisijoittajia ovat Euroopan investointirahasto (EIR) ja Tesi.

Rahasto keskittyy yliopistoistolähtöisistä keksinnöistä sekä vankasta tieteellisestä tutkimuksesta ponnistaviin yhtiöihin. ILS on jo tehnyt ensimmäisen merkittävän sijoituksensa Suomessa ja saanut jalansijaa Tanskassa. Mielenkiinto kohdistuu myös Norjaan.

Tesi sijoitti ILS-rahastoon, koska se täyttää jo vuosien ajan tunnistettua tarvetta kotimaiselle, terveystieteisiin erikoistuneelle rahastolle. Terveystieteiden kasvurahoitustarjonta täydentyikin rahaston myötä merkittävästi.

Lue lisää:

Lisätietoja:

Matias Kaila, johtaja, rahastosijoitukset
matias.kaila@tesi.fi
+358 40 720 1324

 

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje