Viestinnällä näkyvyyttä suomalaisille pääomasijoitusrahastoille sekä kasvu- ja startup-yrityksille

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Sijoitustoimintamme ohella pyrimme luomaan arvoa tarjoamalla positiivista näkyvyyttä suomalaisille pääomasijoitusrahastoille sekä kasvu- ja startup-yrityksille. Lisäksi tuotamme aktiivisesti markkinatietoa koko alan käyttöön ja jaamme sitä viestintäkanaviamme hyödyntäen. Onkin ilo huomata, että viestimme tavoittivat vuonna 2023 ennätysmäärän ihmisiä.

Sosiaalisessa mediassa tärkeimmät viestintäkanavamme ovat jo pitkään olleet X (entinen Twitter) ja LinkedIn. Ohessa keskeisimmät havainnot tavoittavuutemme kehityksestä näissä kanavissa vuonna 2023:

  • X: Seuraajamäärä kasvoi 7 % vuodesta 2022. Julkaisut keräsivät yhteensä 44 000 näyttökertaa (kasvua 137 %).
  • LinkedIn: Seuraajamäärä kasvoi 57 %, näyttökertoja 373 000 (+3 %).

Yksi viestintämme tavoitteista on lisätä pääomasijoitusalan houkuttelevuutta työpaikkana, joten liityimme vuoden aikana Instagramiin erityisesti tätä tarkoitusta ajatellen. Pyrimme olemaan läsnä siellä, missä keskeiset sidosryhmämmekin ovat, joten tulevia trendejä silmällä pitäen otimme tämän vuoden alussa käyttöön myös uudet Threads– ja Bluesky-somekanavat.

Medioissa (ml. some) Tesi mainittiin vuoden aikana 2 700 kertaa (+43 %). Osa julkaisemistamme selvityksistä, kuten meriteollisuus– ja deep tech -selvitykset, noteerattiin laajasti Suomen päämedioissa. Potentiaalinen tavoittavuutemme medioissa kasvoi 27 % vuoteen 2022 verrattuna.

Tavoitteenamme on jatkossakin kasvattaa tavoittavuuttamme ja rikastaa keskustelua Suomen pääomasijoitusmarkkinaan liittyen. Seuraa meitä somessa ja tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla tuoreimmista selvityksistämme ja muista ajankohtaisista aiheista.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jolla on talouden kasvuun ja uudistumiseen sekä investointien edistämiseen keskittyvä teollisuuspoliittinen tehtävä. Sijoitamme markkinaehtoisesti pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. tesi.fi | X (Twitter) | LinkedIn | Instagram | Uutiskirje